LaMedic.ro      


Fondat 2006     |                     Site dedicat informarii medicale.                   |      English


   Acasă  |  Semne/SimptomeBoli  |  Unitati medicale  |  Medicamente  |  Articole  |  Legislație  |  Links  |  Analize medicale  |  Forum Magazin Contact

Trachisept

2activepr

 

Trachisept este soluția 100% naturală, bazată pe ingrediente apicole (miere și propolis), cu acțiune neinvazivă asupra organismului, care calmează durerile de gât, reface mucoasa iritată a cavității bucale și tonifică întregul organism.

Durerile de gât, inflamația și iritația gâtului și a cavității bucale nu sunt afecțiuni sezoniere, ele pot apărea în orice anotimp. Există o multitudine de factori externi care acționează defavorabil asupra mucoasei buco-faringiene: schimbările bruște de temperatură dintre anotimpul rece și cel cald; încărcarea atmosferei cu microparticule de praf din cauza poluării; aerul condiționat utilizat atât în perioada rece a anului și mai ales pe perioada verii; fumatul excesiv ce poate afecta atât persoana care fumează, cât și pe cei din jurul acestora. Din cauza schimbărilor de mediu, mucoasa devine iritată, apar senzații de gât uscat, respirație îngreunată și tuse seacă.

Trachisept oferă o soluție naturală, care poate fi folosită pe o perioadă îndelungată, pe tot parcusul anului. Produsele din gama Trachisept au la baza ingrediente apicole, care ajută la ameliorarea și calmarea durerilor de gât și reducerea simptomelor de iritație la nivelul cavității buco-faringiene (din cauza fumatului și a aerului condiționat). Trachisept are un gust foarte plăcut, arome variate și nu conține coloranți.

Gama Trachisept conține: Trachisept Miere si Propolis, care datorită combinației de ingrediente apicole și propolis calmează gâtul iritat și are acțiune antimicrobiană; Trachisept Miere și Lămâie - calmează gâtul iritat și ușurează respirația; Trachisept Miere și Fructe de pădure care are o combinație de ingrediente naturale și miere, cu aport de vitamina C; Trachisept Mentol și Eucalipt care desfundă nasul și calmează gâtul iritat.

Anul acesta gama s-a completat cu două produse noi: Trachisept propolis fără zahăr – combinație pe bază de propolis cu acțiune antibacteriană, antifungică și antivirală, care poate fi utilizat și de către diabetici și Trachisept Junior care întărește sistemul imunitar și este adresat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Trachisept se poate administra pe tot parcursul zilei, ori de câte ori este nevoie, până la 4-6 comprimate pe zi. Aceste produse sunt suplimente alimentare și se eliberează în farmacii fără prescripție medicală, iar prețul recomandat este de 14.84 RON (16 comprimate) și 10.23 RON (8 comprimate); produsele Trachisept sunt disponibile și în lanțurile de magazine Cora, Real, Gima, Billa și Plus Discount. Trachisept face parte din gama de produse Ozone Natural, divizie a companiei Labormed.

 


eMedic.ro               la-Bucuresti.ro               laZiar.ro               la-Televizor.ro               la-Facultate.ro               laHotel.ro               la-Masa.ro               laExecutareSilita.ro

©2010