LaMedic.ro      


Fondat 2006     |                     Site dedicat informarii medicale.                   |     


   Acasă  |  Semne/SimptomeBoli  |  Unitati medicale  |  Medicamente  |  Articole  |  Legislație  |  Links  |  Analize medicale  |  Forum  Mall Anunturi  Contact

Alte știri

 

Ministerul Sănătății : Răspunsurile Secretarului de Stat Adrian Pană la întrebările adresate de mass-media în cadrul videoconferinței pe tema Asistenței medicale primare continuare )

MedLife : MedLife demarează un nou program de dezvoltare regională și își propune să devină primul operator medical cu acoperire națională continuare )

HOSPICE Casa Speranței Brașov : Un nou serviciu în sprijinul celor bolnavi lansat de HOSPICE Casa Speranței în județul Brașov: serviciul de consultanță telefonică helpline - ca răspuns la nevoile paciențilorcontinuare )

SSMR : Societatea de Scleroză Multiplă, Societatea Neurologilor din România și Colegiul Medicilor din România, lansează astăzi, 6 februarie 2014, campania națională de informare și susținere a drepturilor pacienților “Împreună învingem Scleroza Multipl㔠continuare )

Ministerul Sanatatii : Având în vedere dezbaterile din mass-media din ultimele zile cu privire la operația de cezariană la cerere, pentru a informa corect publicul și a evita interpretările eronate, MS face următoarele precizări: ( continuare )

MH Media Solution : Body Mind Spirit Festival, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala,aflat la cea de a XIII-a editie, isi deschide portile in perioada 14-16 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti. ( continuare )

Agerpres : Dacă toți britanicii de peste 50 de ani ar mânca un măr pe zi, în această țară ar putea fi evitate în fiecare an 8500 de decese cauzate de atacuri de cord și atacuri cerebrale, susțin cercetători citați miercuri de BBC. ( continuare )

CNAS : Casa Națională de Asigurări de Sănătate precizează că eliberarea documentelor medicale pentru copii se face gratuit de către medicii de familie, în conformitate cu prevederile legale ale Contractului-Cadru și normelor de aplicare ale acestuia. ( continuare )

Agerpres : Vitaminele sunt o risipă de bani, nu oferă beneficii pentru sănătate și ar putea fi chiar dăunătoare, în cazul adulților bine hrăniți, sugerează un studiu realizat de cercetători britanici și americani, potrivit publicației The Independent. ( continuare )

Agerpres : În pofida asigurărilor date de Autoritatea europeană de siguranță a alimentelor în privința aspartamului, unii nutriționiști dezaprobă în bloc consumul de băuturi light, afirmând că acestea nu duc la pierderi de greutate, strică dinții și îmbătrânesc, scrie 7sur7.be. ( continuare )

MH Media Solution CONFERINTA INTERNATIONALA ANTI-AGING FOREVER YOUNG. Mai mult timp tinere. Mai mult timp frumoase. Cum sa ne prelungim tineretea. Cum sa ramanem seducatoare si dinamice. Ultimele cercetari referitoare la imbatranire. 30 noiembrie – 1 decembrie 2013, orele 10.00-18.00. Bucuresti, Hotel Capital Plaza – sala Ion Mincu – Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54. ( continuare )

CNAS : Data de 25 octombrie 2013 este termenul de transpunere a Directivei Europene 2011/24 privind aplicarea drepturilor pacienților în cadrul asistenței medicale transfrontaliere. ( continuare )

MEDIA MED PUBLICIS : Societatea Română de Pneumologie împreună cu Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din București au lansat campania “Trezește-te Europa – nu adormi la volan”. ( continuare )

Nova Vita : Terapie robotizată utilizata în cadrul departamentului de Recuperare Medicală și Sportivă si Intervenții pe cord deschis la centrul medical Nova Vita din Targu Mures. ( continuare )

Agerpres : Secretarul de stat dr. Raed Arafat a inaugurat vineri trei investiții majore făcute la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, constând în achiziția unui aparat RMN performant, cu investiție de la Ministerul Sănătății de un milion de euro, a unui aparat Roentgen pentru urgențe, finanțat de Primăria Oradea și un Computer Tomograf nou, achiziționat prin fonduri europene. ( continuare )

Mediafax : Românii ar putea opta pentru tratamente medicale în străinătate, spre sfârșitul anului, după transpunerea în legislația națională a Directivei 24/2011 privind asigurarea asistenței medicale în statele membre ale Uniunii Europene, însă serviciile vor fi decontate la valoarea celor din țară. ( continuare )

Agerpres : Prof. dr. Constantin Dumitrache: O serie de boli endocrine trebuie tratate cu atenție vara. ( continuare )

Agerpres : Activitatea de protezare a pacienților din Capitală este în prezent acoperită aproape integral de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, conf. dr. Gheorghe Iana, președintele-director general al CASMB. ( continuare )

Agerpres : Prelevare pentru un transplant de cord, la Spitalul Floreasca; donatorul - un copil de 14 ani ( continuare )

MedLife : MedLife introduce în premieră pentru sistemul medical privat, testul respirator neinvaziv pentru depistarea infecției cu Helicobacter Pylori. ( continuare )

Agerpres : Agenția Națională a Medicamentului retrage de pe piață 800.000 de cutii de Fervex pentru adulți și copii, în toată țara, a precizat miercuri dr. Marius Savu, președintele ANM. ( continuare )

MedLife : Centrul de Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată, parte a Sistemului Medical MedLife introduce testul Panorama, primul test de screening prenatal cu sensibilitate si specificitate peste 99%, care depistează sarcinile cu feți care suferă de aneuploidie. Aneuploidiile cele mai frecvente sunt reprezentate de numărul anormal de cromozomi 13, 18, 21, X. ( continuare )

Image PR : Numărul pacienților cu boli inflamatorii intestinale (BII) a crescut de 5-10 ori comparativ cu 2002. Conform estimărilor specialiștilor, în România, numărul total al persoanelor care suferă de BII în 2013 este de 5-10 ori mai mare comparativ cu anul 2002. Din totalul de 5.000 de pacienți diagnosticați cu BII la noi în țară, doar 20% figurează în Registrele Naționale. ( continuare )

MH MEDIA SOLUTION : Te asteptam la Body Mind Spirit Festival Constanta 7-9 iunie 2013! ( continuare )

Ministerul Sanatatii : Ministerul Sănătății intenționează să introducă vaccinul pneumococic în Programul Național de Imunizare, până la sfârșitul acestui an. ( continuare )

Agerpres : Pacienții bolnavi de cancer pot beneficia de radioterapie la privat decontată partial de Casa de Asigurări de Sănătate. ( continuare )

Pikaso Events : Vrei sa arati senzational la piscina sau pe plaja? Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii prin Miscare, te asteptam in Sun Plaza Shopping Center, intre 10-12 mai 2013, sa sarbatorim impreuna cea de-a 8-a editie a evenimentului „Sanatate, Nutritie si Sport”, dedicat tuturor celor interesati sa adopte un stil de viata cat mai sanatos. ( continuare )

Ministerul Sanatatii : Ministerul Sănătății precizează că patru dintre medicamentele oncologice strict monitorizate: Alkeran 2mg (480 de cutii), Leukeran 2 mg (720 de cutii), Lanvis 40 mg (120 de cutii), Purinethol (960 de cutii) au fost donate statului român de către producătorul unic, la solicitarea MS. Cele patru tipuri de medicamente strict monitorizate sunt în curs de distribuire de către Unifarm către spitalele cu secții de oncohematologie din țară.

Ministerul Sanatatii : Specialiștii de sănătate publică atenționează cu privire la creșterea numărului de persoane care s-au adresat, în ultima săptămână, serviciilor medicale pentru înțepături cu căpușe. ( continuare )

Agerpres : A fost grefată în premieră mondială o trahee unui copil. ( continuare )

Pikaso Events : Dieta si sport pentru o vara perfecta. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii prin Miscare, te asteptam in Sun Plaza Shopping Center, intre 10-12 mai 2013, sa sarbatorim impreuna cea de-a 8-a editie a evenimentului „Sanatate, Nutritie si Sport”, dedicat tuturor celor interesati sa adopte un stil de viata cat mai sanatos. ( continuare )

MedLife : Spitalul MedLife PDR din Brașov, parte a Sistemului Medical MedLife, inaugurează primul Centru de Permanență de zi în care se va oferi asistență medicală supraspecializată de urgență pentru traumatisme osteoarticulare. ( continuare )

Image PR : Statisticile Asociației Europene de Parkinson trag un semnal de alarmă cu privire la incidența cazurilor de Parkinson în viitor. Ultimele date arată că la nivel european sunt 1,2 milioane pacienți cu Parkinson și numărul acestora este așteptat să se dubleze până în 2030. ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : Tratamentul bolii parodontale ( continuare )

Agerpres : Societatea Română de Dermatologie(SRD) demarează și în 2013 noi campanii de informare și educare a populației cu privire la anumite afecțiuni dermatologice, primul eveniment din acest an fiind dedicat Dermatitei Atopice, o afecțiune tot mai frecvent întâlnită în rândul copiilor, se arată într-un comunicat al SRD, dat publicității sâmbătă. ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : Complicatiile si riscurile implanturilor dentare ( continuare )

Ministerul Sanatatii : In cursul dupa-amiezii de ieri, la Ministerul Sanatatii, a avut loc prima intalnire a grupului de lucru inter-ministerial constituit pentru implementarea Directivei privind drepturile pacientilor la asistenta medicala transfrontaliera adoptata de Parlamentul European si de Consiliul Uniunii Europene care urmeaza sa intre in vigoare la 25 octombrie 2013. ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : Dinti perfect naturali prin coroanele de portelan pe Zirconiu si cele integral ceramice EMAX ( continuare )

Agerpres : Din punctul de vedere al răspândirii infecțiilor, salata verde din magazine este chiar mai periculoasă decât hamburgerii, susține cunoscutul bacteriolog britanic, Hugh Pennington, profesor emerit la Universitatea Aberdeen (Scoția). ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : Garantia serviciilor stomatologice la clinica Green Dental ( continuare )

Agerpres : Bucureștenii din sectorul 1 care doresc să își verifice densitatea osoasă își pot testa gratuit riscul de osteoporoză la Complexul multifuncțional "Caraiman", în perioada 1 - 30 aprilie, se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES de autoritatea locală. ( continuare )

MH MEDIA SOLUTION : Deschiderea inscrierilor la Body Mind Spirit Festival Brasov – 19-21 aprilie 2013 ( continuare )

CNAS : Casa Națională de Asigurări de Sănătate, anunță că a reînceput tipărirea și distribuția către asigurați a cardurilor europene de asigurări de sănătate. ( continuare )

CMR : Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România demarează astăzi campania națională de informare “Săptămâna pacienților”, realizată sub Înaltul Patronaj al Guvernului României. ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : 3 motive pentru a alege implantul dentar ( continuare )

Creative Ideas : Depresia la persoanele peste 65 de ani depaseste o prevalenta de 20% si este una dintre cele mai importante si frecvente afectiuni ale populatiei varstnice. Pentru a afla mai multe despre aceasta afectiune am stat de vorba cu Dr. Anca Talasman, medic primar – psihiatrie, care ne-a explicat: ( continuare )

Agerpres : La Centrul de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a fost efectuat miercuri transplantul hepatic cu numărul 400. ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : Alegerea medicului stomatolog implantolog. ( continuare )

MH Media Solution : Invitatie Body Mind Spirit Festival  1-3 martie 2013 Sala Palatului Bucuresti – Intrarea Libera ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : Cum se folosesc aparatele dentare fixe. ( continuare )

APCR : Alianța Pacienților cu Afecțiuni Cronice (APCR), împreună cu Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, cu susținerea laboratoarelor Bioclinica, Radio România și Roche România, lansează astăzi cea mai vastă campanie de testare pentru depistarea infecției cu virusul hepatitei C desfășurată în ultimii ani, sub sloganul: „Hepatita C nu doare. Doar ucide.” ( continuare )

Ministerul Sanatatii : Spitalele sunt obligate să respecte reglementările Ministerului Sănătății privind programul de vizite al aparținătorilor pacienților internați în unitățile sanitare publice. ( continuare )

SNMF : Vă aducem la cunoștiință că medicii de familie din București și județul Ilfov, membri ai Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov și ai Patronatului Medicilor de Familie din București și județul Ilfov, au primit solicitări din partea pacienților de a transcrie pe rețete compensate sau rețete gratuite tratamentul primit pe rețete simple sau doar menționat în biletul de externare din spital, precum și de a elibera certificate de incapacitate temporară de muncă (concedii medicale) pentru pacienții consultați la camera de gardă a spitalelor. ( continuare )

Ministerul Sanatatii : Aproximativ 40 000 de femei au fost testate, gratuit, în primele 3 luni de la debutul Programului național de screening pentru depistarea precoce activă a cancerului de col uterin. ( continuare )

Clinica dentara Green Dental : Etapele inserarii implanturilor dentare. ( continuare )

Rogalski Grigoriu PR : După 17 ani pe piața privată a serviciilor de sănătate, am ajuns la momentul în care am simțit nevoia de ceva diferit, complex și totuși atât de firesc. Avem experiența primei maternități private, dar și a serviciilor de spitalizare și policlinică pentru copii, o rețea puternică de spitale și policlinici în București și în țară și, în primul rând, susținerea unei echipe de peste 1000 de medici. Spitalul Băneasa, cel mai mare spital al rețelei, a venit ca rezultat al unei evoluții firești regândind medicina pentru mamă și copil, în care siguranța este cel mai important element. ( continuare )

Pikaso Events : Pikaso Events va invita in perioada 15-20 octombrie in Pasajul Universitatii sa sarbatorim impreuna cea de-a 5-a editie a Saptamanii Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului larg informatii cat mai utile despre frumusete, nutritie, sport si un stil de viata cat mai sanatos. Acest eveniment este prilejuit de 2 zile internationale: Ziua Internationala a Medicului si Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. ( continuare )

Image PR : 80% dintre bolnavii cu Alzheimer din România rămân nediagnosticați. Conform Societății Române Alzheimer, în România sunt aproximativ 200.000 persoane cu această afecțiune, dintre care doar 35.000 diagnosticate. ( continuare )

MedLife : Maternitatea MedLife Grivița, parte a Sistemului Medical MedLife, devine prima maternitate privată din București certificată de către UNICEF ca Spital Prieten al Copilului. Scopul Inițiativei Spital Prieten al Copilului (ISPC) este de promova, încuraja și proteja alimentația naturală exclusivă pentru copii, pentru o perioadă de cel puțin 4-6 luni, având ca stategie implementarea celor "Zece pași pentru o alăptare de succes”. ( continuare )

Medicover : Medicover Romania, parte a grupului european de sanatate Medicover, o companie care ofera de peste 15 ani servicii medicale la nivel european, a fost admis în Programul Național gratuit de Screening pentru cancerul de col uterin, program ce are drept scop prevenirea si combaterea cancerului de col uterin precum si intarirea capacitatii sistemului de sanatate pentru controlul si combaterea cancerului de col uterin la nivel national. ( continuare )

Alte stiri 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

 


eMedic.ro     |     laAnunt.ro     |     laExecutareSilita.ro     |     laHotel.ro     |     laZiar.ro     |     la-Facultate.ro     |     la-Firma.ro     |     la-Mall.ro     |     la-Masa.ro     |     la-Televizor.ro     |     Spune-ti parerea.ro

la-Romania.ro     |     la-AlbaIulia.ro     |     la-Alexandria.ro     |     la-Arad.ro     |     la-Bacau.ro     |     la-BaiaMare.ro     |     la-Balti.ro     |     la-Barlad.ro     |     la-Bistrita.ro     |     la-Botosani.ro     |     la-Braila.ro     |     la-Brasov.ro     |     la-Bucuresti.ro     |     la-Buzau.ro     |     la-Calarasi.ro     |     la-Chisinau.ro     |     la-ClujNapoca.ro     |     la-Constanta.ro     |     la-Craiova.ro     |     la-Deva.ro     |     la-DrobetaTurnuSeverin.ro     |     la-Focsani.ro     |     la-Galati.ro     |     la-Giurgiu.ro     |     la-Hunedoara.ro     |     la-Iasi.ro     |     la-Medias.ro     |     la-MiercureaCiuc.ro     |     la-Onesti.ro     |     la-Oradea.ro     |     la-PiatraNeamt.ro     |     la-Pitesti.ro     |     la-Ploiesti.ro     |     la-RamnicuSarat.ro     |     la-RamnicuValcea.ro     |     la-Resita.ro     |     la-Roman.ro     |     la-SatuMare.ro     |     la-SfantuGheorghe.ro     |     la-Sibiu.ro     |     la-Slatina.ro     |     la-Slobozia.ro     |     la-Suceava.ro     |     la-Targoviste.ro     |     la-TarguJiu.ro     |     la-TarguMures.ro     |     la-Timisoara.ro     |     la-Tulcea.ro     |     la-Turda.ro     |     la-Vaslui.ro     |     la-Zalau.ro

eSante.ro     |     Journaux.ro     |     laTele.ro     |     Magasins.ro     |     Medecin.ro     |     Universites.ro

©2014