LaMedic.ro      


Fondat 2006     |                     Site dedicat informarii medicale.                   |      English


   Acasă  |  Semne/SimptomeBoli  |  Unitati medicale  |  Medicamente  |  Articole  |  Legislație  |  Links  |  Analize medicale  |  Forum  Magazin Contact

Începand cu 1 septembrie, CMU oferă arondaților și pacienților un nou pachet de abonamente pentru asistență medicală la domiciliu.

PR Rogalski Grigoriu 

   

Serviciul CMU EXPRESS înseamnă 3 tipuri de abonamente la costuri cuprinse între 20 de euro pe lună, pentru pachetul STANDARD, respectiv 40 de euro pe lună, pentru abonamentul EXTRA. CMU EXPRESS este oferit în două variante, atât pentru copii cât și pentru adulți.

„Copiii și persoanele în vârstă sunt pacienți cu nevoi aparte care adesea necesită servicii medicale la domiciliu. Prin abonamentele CMU Express le oferim aceeași expertiză medicală de care ar beneficia în clinicile și spitalele CMU. Cred că viitorul serviciilor medicale în România înseamnă produse customizate, adaptate vieții în continuă schimbare prin care trece pacientul român” a declarat Wargha Enayati, Director General Centrul Medical Unirea.

Abonamentele de servicii medicale CMU Express includ consultații la domiciliu, analize de sânge, ecografie, EKG, tratamente medicale la domiciliu, Hot Line medical 24h, înscriere la medic de familie, ca și prescrierea de rețete compensate și gratuite. Mai mult, CMU Express implică și o reducere la serviciile medicale din cadrul clinicilor CMU. La achiziționarea unui pachet de servicii CMU EXPRESS, de către o a doua persoană, se acordă o reducere de 5%, de 10% dacă pachetul este cumparat de cea de-a treia persoana si de 15% pentru o familie de minim 3 persoane.

Centrul Medical Unirea detine cea mai extinsa retea de policlinici private din Romania – 13 in Bucuresti si sapte policlinici proprii in tara (Constanta, Cluj, Ploiesti, Bacau). De asemenea, CMU are si singurul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea “Regina Maria”, policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Centrul Medical Unirea ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si CMU Kids. Maternitatea Regina Maria este prima maternitate privata din tara care ofera servicii unice precum nasterea in apa, iar Stem Health Unirea este banca de celule stem cu depozitare in Romania de celule stem si nu sange integral. Clinicile CMU beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici,  astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata dintre personalul medical si pacienti, tradusa prin “serviciu cu suflet”.

 


eMedic.ro               la-Bucuresti.ro               laZiar.ro               la-Televizor.ro               la-Facultate.ro               laHotel.ro               la-Masa.ro               laExecutareSilita.ro

©2010