LaMedic.ro      


Fondat 2006     |                     Site dedicat informarii medicale.                   |      English


   Acasă  |  Semne/SimptomeBoli  |  Unitati medicale  |  Medicamente  |  Articole  |  Legislație  |  Links  |  Analize medicale  |  Forum  Magazin Contact

Incepand cu aceasta luna, Centrul Medical Unirea vine cu un nou pachet de servicii adresat studentilor. Acestia vor plati doar 40 de lei pentru orice consultatii si vor beneficia de o reducere de 50% pentru analizele de laborator, prin pachetul „Student”. Produsul se doreste a fi un stimulent pentru un comportament responsabil al tinerilor vizavi de sanatatea lor.

CMU

     

„Centrul Medical Unirea si-a propus intotdeauna sa ofere produse customizate care sa fie de un real folos pacientilor. Am pornit de la ideea de preventie si de educare a tinerilor studenti in directia unui comportament responsabil. Acestia uita, de cele mai multe ori, ca sanatatea e primordiala, indiferent că vorbim despre a învăța sau a ne distra. De aceea, nu astepta sa te îmbolnăvești, fă-ți un control preventiv! Astfel ne-a venit ideea pachetului: „Fii în forma pentru următorul party” a declarat Bogdanka Milițescu, director medical CMU.

Campania “Fii in forma pentru urmatorul party” este deja in desfasurare in policlinica Centrului Medical Unirea din Sema Parc. Localizata in cadrul complexului Sema Parc, are avantajul de a fi usor accesibila cu metroul (statia Lucretiu Patrascanu, fosta Semanatoarea). Sunt vizati atat studentii din Complexul Studentesc Regie precum si cei din zonele invecinate: Leu, Militari, Crangasi si Grozavesti.

Regulamentul promotiei

1 noiembrie –  30 iunie 2010

Art. 1. Organizator
Organizatorii promotiei este : CENTRUL MEDICAL UNIREA cu sediul in Bucuresti, Str Garlei nr 39A, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/15930/1991, CUI 5919324, cont bancar RO17 CITI 0000 0007 9979 0009, deschis la Citi Bank Bucuresti, reprezentata legal de catre Dl. Wargha Enayati in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie.

Art. 2. Participanti
La aceasta promotie pot participa numai studentii.

Art. 3. Aria de desfasurare
Aceasta promotie se desfasoara in în cadrul complexului Sema Parc, zonele Militari, Crângași, Grozăvești.
Adresa: Splaiul Independentei nr. 319 sector 6 Bucuresti, parter.

Art. 4. Procedura promotiei
Perioada desfasurarii promotiei este  1 noiembrie – 30 iunie 2010.
In aceasta perioada, orice student care vine in clinica CMU Sema Parc avand carnetul de student beneficiaza de un discount de pana la 50%  pentru setul de analize “Student” si de un pret de 40 lei pentru fiecare consultatie la CMU Sema Parc.

Art. 5. Conditii de validitate
Pentru a putea beneficia de discountul mentionat  trebuie sa fie indeplinite conditiile de la articolele 2 si 4 ale Regulamentului:

Art. 6.  Regulamentul promotiei
Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe site-ul CMU incepand cu data de 1 noiembrie 2009, sau in baza unei solicitari in clinica CMU Sema Parc, Splaiul Independentei nr. 319 sector 6 Bucuresti, parter

Art. 7. Diverse
Prin participarea la promotia „discount pentru student la CMU Sema Parc” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 


eMedic.ro : Site dedicat informarii medicilor. la-Bucuresti.ro : Site dedicat informarii bucurestenilor. laZiar.ro : Ziare si reviste. la-Televizor.ro : Televiziuni

©2009