LaMedic.ro      


Fondat 2006     |                     Site dedicat informarii medicale.                   |      English


   Acasă  |  Semne/SimptomeBoli  |  Unitati medicale  |  Medicamente  |  Articole  |  Legislaţie  |  Links  |  Analize medicale  |  Forum  Magazin Contact

Centrofarm iti spune: Ai grija de inima ta! Vino in farmaciile Centrofarm in luna noiembrie 2009 pentru a efectua gratuit o electrocardiografie si pentru a beneficia de consiliere de specialitate !

Centrofarm

   

Luna aceasta, Centrofarm continua seria campaniilor gratuite de verificare a starii de sanatate, atragand de data aceasta atentia asupra bolilor cardiovasculare, ce reprezinta principala cauza de deces pe plan mondial, mai mult decat cancerul, insuficienta respiratorie cronica si diabetul zaharat cumulate.

Prin aceasta a sasea campanie de verificare a starii de sanatate a populatiei de anul acesta, Centrofarm pune inca o data in discutie importanta controalelor medicale periodice, educand clientii si punandu-le la dispozitie materiale de informare.

Ducem o viata stresanta si ne interesam prea putin de sanatatea noastra! Tocmai de aceea, prin toate campaniile medicale sustinute anul acesta – nutritie, alergii respiratorii, afectiuni ale pielii, osteoporoza – am vrut sa aratam ca Centrofarm este aproape de tine si te ajuta sa fii mai sanatos! De aceasta data, Centrofarm te indeamna sa ai grija de inima ta printr-un control gratuit si informatii de specialitate oferite in farmaciile noastre !”, declara  Dorin Catană, Director General Centrofarm.

Campania „Ai grija de inima ta!” se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara (Alba, Arad, Arges, Bacau, Brasov, Buzau, Constanta, Galati, Iasi, Mures, Prahova, Sibiu Suceava, Vaslui). Va rugam, pentru a afla detalii despre programul si adresele farmaciilor Centrofarm unde au loc consultatiile gratuite, sa apelati TelVerde 0800-07-03-07.

Centrofarm estimeaza ca mesajele campaniei vor ajunge la peste 300.000 de clienti, atat prin discutiile cu specialistii din farmacii, cat si prin intermediul materialelor documentare puse la dispozitie in farmacii, iar peste 8.000 de clienti isi vor putea verfica starea de sanatate prin electrocardiografie gratuita si consiliere, prevenind astfel afectiunile cardiovasculare, conform programului comunicat in materialele campaniei. În cadrul campaniei, clientii vor beneficia de oferte speciale in toate farmaciile Centrofarm.

Partenerii nostri in aceasta campanie sunt Bayer, Hartmann, Queisser Pharma si MedFarm Trading. Le multumim pentru suport si pentru faptul ca ne sunt alaturi intr-o campanie ce trage un semnal de alarma asupra unei boli, care, la inceputul secolului 20, provoca mai putin de 10% din decesele la nivel global, pentru ca astazi sa fie principala cauza a mortalitatii, atat in randul barbatilor, cat si al femeilor”, declara Mirela Morosanu, Director Medical Centrofarm.

 


www.eMedic.ro : Site dedicat informarii medicilor . www.la-Bucuresti.ro : Site dedicat informarii bucurestenilor. www.laZiar.ro : Ziare si reviste.

©2009