LaMedic.ro      


Fondat 2006     |                     Site dedicat informarii medicale.                   |      English


   Acasă  |  Semne/SimptomeBoli  |  Unitati medicale  |  Medicamente  |  Articole  |  Legislație  |  Links  |  Analize medicale  |  Forum  Magazin Contact

Vino in farmaciile Centrofarm intre 7 septembrie si 31 octombrie 2009 pentru a efectua gratuit o osteodensitometrie cu ultrasunete si pentru a beneficia de consiliere de specialitate!  

Centrofarm

 

In toamna aceasta, Centrofarm, unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din Romania, isi pune inca o data la contributie experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica din Romania, prin lansarea unei campanii ce ofera o ocazie importanta de a informa si educa publicul larg despre preventia unei boli care inca sufera de o constientizare in general redusa: osteoporoza.

Alaturi de partenerii sai strategici in aceasta campanie: clinica Medic Line, Queisser Pharma, Sandoz si Berlin-Chemie Menarini, Centrofarm a initiat pe data de 7 septembrie un program national ce include urmatoarele judete: Arad, Alba, Arges, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Mures, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Vaslui.

Dorin Catană, Director General Centrofarm declara cu aceasta ocazie: „Osteoporoza este o boala dificila, care, cu cat e depistata mai devreme, cu atat e mai usor de tratat. Cred ca educatia in aceasta privinta si prevenirea nu sunt niciodata indeajuns, de aceea am initiat si in acest an o campanie ce ofera gratuit o osteodensitometrie cu ultrasunete si sfaturi de specialitate, in toate farmaciile Centrofarm. Sfatuim toate femeile care se apropie sau au intrat la menopauza sa efectueze aceasta masuratoare!”

In Romania, osteoporoza este o problema de reala importanta, in conditiile in care studiile releva faptul ca una din trei femei sufera de-a lungul vietii de o fractura osteoporotica, iar 80% dintre cei aflati la risc inalt de osteoporoza si care au suferit deja cel putin o fractura nu sunt nici identificati, nici tratati pentru osteoporoza.

Centrofarm alege sa sarbatoreasca Ziua Internationala a Osteoporozei – 20 octombrie 2009 – printr-o campanie desfasurata pe parcursul a doua luni, in 15 orase din tara. Se estimeaza ca mesajele campaniei vor ajunge la peste 500.000 de clienti, atat prin discutiile cu specialistii din farmacii, cat si prin intermediul materialelor documentare puse la dispozitie in farmacii, iar peste 9.000 de clienti vor beneficia de osteodensitometrie gratuita si consiliere, conform programului comunicat in materialele campaniei. În cadrul campaniei, clientii vor beneficia de oferte speciale in toate farmaciile Centrofarm.

“Pastrand traditia campaniilor medicale dedicate clientilor nostri, impreuna cu partenerii medicali si comerciali, lansam o noua campanie de preventie a osteoporozei. Constatam cu surprindere ca tot mai multe persoane incep sa sufere de reumatisme degenerative, maladii specifice deobicei persoanelor in varsta. Invitam pe aceasta cale clientii nostri sa apeleze cu incredere la serviciile noastre in scop preventiv”, declara  Mirela Morosanu, Director Medical Centrofarm.

 


www.eMedic.ro : Site dedicat informarii medicilor . www.la-Bucuresti.ro : Site dedicat informarii bucurestenilor.

©2009